Selecteer een pagina

Anoek van de Poel

BIG-nummer: 19924355704
Maak nu een afspraak

Hoi!

Ik ben Anoek. In 2O18 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan Avans Hogeschool te Breda. Hierna ben ik werkzaam geweest in praktijken in de omgeving van Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens heb ik de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd. In 2O22 heb ik mijn Master Kinderfysiotherapie behaald. Ik bied ondersteuning in de (vroege) ontwikkeling aan kinderen en gezinnen. Ik zie voornamelijk kinderen in de leeftijd van O-2 jaar.

Naast het behandelen van kinderen begeleid ik met veel plezier vrouwen die tijdens en/of na de zwangerschap lichamelijke klachten ervaren. Vanuit deze interesse heb ik in 2O2O de basiscursus bekkenpijn van Rost Therapy gevolgd en ben ik in 2O21 YVLO-ZwangerFit® fysiotherapeute geworden. Ook hierin wil ik mij nog verder gaan specialiseren in de komende jaren.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. De laatste jaren ben ik vooral actief met zwemmen, hardlopen en racketsporten. Daarnaast ga ik af en toe boulderen of schaatsen en houd ik ervan om op wintersport te gaan. Ik vind het fijn om tijdens mijn werk in beweging te zijn. Ook kan ik als kinderfysiotherapeute en ZwangerFit® fysiotherapeute mijn creativiteit goed uiten.

Meer informatie over Anoek vindt je ook op haar eigen website: Bij Anoek

Anouk Kinderfysio 4 Den Bosch