fbpx
Selecteer een pagina

ANNA AAN HET WOORD

Om onze therapeuten wat beter te leren kennen wordt er vanaf september elke maand een fysiotherapeut uit onze praktijk in het zonnetje gezet. Deze maand is Anna aan het woord. Anna is alweer 6 jaar met veel plezier werkzaam bij Fysio 4 Den Bosch! Naast algemeen fysiotherapeut is Anna gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Lees snel verder om meer over haar te weten te komen.

ANNA VAN ZON

Ik help kinderen graag verder in de motorische ontwikkeling. Er is niets zo mooi als kinderen te zien opbloeien omdat ze een moeilijke vaardigheid onder de knie hebben of na een blessure weer kunnen gaan sporten. Afgelopen jaar heb ik diverse verdiepingscursussen gevolgd op het gebied van kinderfysio. De laatste cursus was gericht op het onderzoeken & behandelen van zuigelingen met een voorkeurshouding.

Hier heb ik nieuwe oefeningen en adviezen geleerd die ik aan ouders door kan geven, zodat zij zelf aan de slag kunnen met hun kleintje. Voor tieners heb ik een cursus Medical Taping bij kinderen gevolgd om specifieke pijnklachten te kunnen verlichten. Daarnaast heb ik een jeugd fitness uur opgezet zodat kinderen tussen 12-16 jaar kunnen werken aan spierkracht opbouw na een blessure of ter preventie van blessures. Wil je meer weten over Anna? En wat Anna evt. voor jouw of je kind zou kunnen betekenen? Klik hier.

THERAPEUTISCHE YOGA

Sanne geeft met veel enthousiasme haar yogalessen bij Fysio 4 Den Bosch. Denkt u dat dit iets voor u kan zijn? De lessen zijn op dinsdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur. De oefeningen zijn gericht op kracht, beweeglijkheid en rek en ruimte maken in de spieren en gewrichten. Sanne geeft duidelijke uitleg hoe je de houdingen veilig uitvoert. Aanmelden? We horen graag van je! Klik hier voor info.

NIEUW: ECHOGRAFIE

Bij Fysio 4 Den Bosch zijn er op dit moment meerdere therapeuten bezig met een cursus voor Echografie. Zij worden opgeleid om een echografisch onderzoek te kunnen doen en de beelden te interpreteren. Vanaf 1 januari starten we met Echografie behandelingen op de praktijk! Als u wilt kunt u er wel al een afspraak voor inplannen. Wilt u meer weten over echografie of voor welke klacht u terecht kunt? Klik op de link.

WORKSHOP

Dinsdag 15 jan. geeft Osteopaat Paula een workshop met als onderwerp: “Een andere kijk op stress en trauma”. De workshop begint met uitleg over het ontstaan van stress en trauma. Daarna doen de deelnemers ervaring op met onze manier van werken & diepen we veel voorkomende klachten verder uit. De workshop wordt gegeven in de Sint Jorisstraat en start om 19:30 uur. Interesse? Klik hier voor info

FIJNE SINTERKLAAS

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij wensen iedereen een hele fijne sinterklaas en geniet van het gezellige avondje samen.

Met sportieve groeten,

Team Fysio4DenBosch