fbpx
Selecteer een pagina

Aidan Scanlan

BIG-nummer: 19911750204
Maak nu een afspraak

Hallo,

Mijn naam is Aidan Scanlan, 23 jaar. Ik kom uit Den Bosch en woon in Rosmalen.

In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Ik ben afgestudeerd op een onderzoek over beendominantie bij een revalidatie na een voorste-kruisband reconstructie. Verder heb ik tijdens mijn opleiding onder andere stage gelopen bij de jeugd van FC Den Bosch en de senioren van OJC Rosmalen.

Zelf heb ik jarenlang topsport gedaan in de vorm van rugby, alleen heb door een knieblessure daar accuut mee moeten stoppen. Door het vele trainen ben ik in contact gekomen met meerdere fysio’s wat zorgde voor interesse in het vak fysiotherapie. Doordat ik geen topsport meer kon beoefenen ben ik extra aandacht gaan besteden aan mijn carrière als fysio, om daarmee een zo hoog mogelijk niveau te kunnen bereiken.

Mijn hobby’s en interesses liggen ook vooral in de sport en kracht/conditietraining. Verder ben ik de afgelopen 4,5 jaar barman geweest bij Montimar Rosmalen, wat heeft gezorgd voor enige kennis op het gebied van lekker eten en drinken.

Mijn interesses binnen Fysiotherapie zijn vooral voor de onderste extremiteiten, denk hierbij aan alles van de heup tot de voet. En revalidatie na orthopedische ingrepen zoals een VKB-reconstructie. Om hier zo goed mogelijk in te kunnen behandelen heb ik afgelopen jaar de Webinar non-operative ACL Management en de cursus Dry-Needling gevolgd.

 
Behandeltechnieken
CV
  • Fysio 4 Den Bosch, algemeen fysiotherapeut
  • BijCas, Rosmalen, algemeen fysiotherapeut
  • Paramedisch Centrum Moleneind/Uilenburg, Vught/ ‘s-Hertogenbosch, Fysiotherapeut i.o.  
  • Fysiotherapie Scholten, Rosmalen, Fysiotherapeut i.o. 

 

Kinesio tape fysio den bosch