Selecteer een pagina

Aidan Scanlan

BIG-nummer: 39928722304
Maak nu een afspraak

Hallo,

Mijn naam is Aidan Scanlan, 26 jaar. Ik kom uit Den Bosch en woon in Rosmalen.

In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Ik ben afgestudeerd op een onderzoek over beendominantie bij een revalidatie na een voorste-kruisband reconstructie. Verder heb ik tijdens mijn opleiding onder andere stage gelopen bij de jeugd van FC Den Bosch en de senioren van OJC Rosmalen.

Zelf heb ik jarenlang topsport gedaan in de vorm van rugby, alleen heb door een knieblessure daar accuut mee moeten stoppen. Door het vele trainen ben ik in contact gekomen met meerdere fysio’s wat zorgde voor interesse in het vak fysiotherapie. Doordat ik geen topsport meer kon beoefenen ben ik extra aandacht gaan besteden aan mijn carrière als fysio, om daarmee een zo hoog mogelijk niveau te kunnen bereiken.

Mijn hobby’s en interesses liggen ook vooral in de sport en kracht/conditietraining. Verder ben ik al zeker 8 jaar werkzaam in de horeca. Zo ben ik langdurig barman geweest bij Montimar Rosmalen en ben ik nog af en toe in Nuland achter de bar te vinden.

Mijn interesses binnen Fysiotherapie liggen vooral bij de onderste extremiteiten, denk hierbij aan alles van de heup tot de voet. Met name bij peesklachten of voor revalidatie na orthopedische ingrepen zoals een VKB-reconstructie of bijvoorbeeld een meniscus operatie ben je bij mij aan het goede adres.

Om hier zo goed mogelijk in te kunnen behandelen heb ik afgelopen jaar de Webinar non-operative ACL Management, de cursus Dry-Needling en de Cursus Echografie van de Enkel, Knie en Heup gevolgd.

Behandeltechnieken
CV
  • Fysio 4 Den Bosch, algemeen fysiotherapeut
  • BijCas, Rosmalen, algemeen fysiotherapeut
  • Paramedisch Centrum Moleneind/Uilenburg, Vught/ ‘s-Hertogenbosch, Fysiotherapeut i.o.  
  • Fysiotherapie Scholten, Rosmalen, Fysiotherapeut i.o. 

 

Kinesio tape fysio den bosch