fbpx
Selecteer een pagina

HARDLOOP ANALYSE

Een hardloopanalyse is voor ieder niveau hardloper een goede manier om zijn of haar loopstijl in kaart te brengen. Op basis van de analyse kan de behandeling hierop worden aangepast of een speciaal trainingsschema op worden ingesteld.

Bent u aan het trainen of ervaart u klachten? Laat dan een hardloopanalyse uitvoeren door uw fysiotherapeut.

WELKOM MARLI!

We hebben er weer een leuke en enthousiaste therapeut bij! Marli Veldhoven is afgelopen zomer afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda en werkt sinds kort bij Fysio 4 Den Bosch. Naast haar werk als fysiotherapeute is ze ook nog 3 avonden in de week op het volleybalveld te vinden. Wilt u meer te weten komen over onze nieuwe collega? Klik dan hier.

 

MINDFULNESS

Therapeut Lara begint met een nieuwe
8-weekse mindfulness training op 8 Januari!

Mindfulness staat voor het open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment. Zonder oordeel alles ervaren wat op komt. Mindfulness kan misschien wat zweverig klinken maar simpel gezegd is het een aandachtstraining waarin je leert bewust te worden van gedachten en patronen.

Wil jij:
– Controle terugkrijgen over je gedachten, piekeren en emoties?
– Een relaxter en stressvrij leven?
– Minder lichamelijke klachten en beter om leren gaan met de signalen van je lijf?

Heb je interesse maar wil je meer leren over wat Mindfulness precies inhoud?

Woensdag 18 December om 20:00 is er een gratis introductieles bij Fysio4denbosch.

Meld je aan om een plekje te reserveren. 

 

OEDEEMTHERAPIE

Onze therapeut Claudette behandelt patiënten die last hebben van (lymf)oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam. Oedeem veroorzaakt veel verschillende klachten zoals: zwelling, vermoeidheid, pijn/tintelingen, beperkingen in de beweging, en huidafwijkingen.

Bent u opzoek naar een oedeemtherapeut of wilt u meer informatie? Bezoek haar nieuwe website: www.oedeemfysiodenbosch.nl

VICTOR LAUTENSCHUTZ

Naast therapeut en praktijkeigenaar van Fysio 4 Den Bosch helpt Victor met het opzetten van nieuwe fysio praktijken en werkt hij samen met verschillende praktijken en bedrijven in regio Den Bosch. Vindt u het interessant om te zien wat Victor allemaal onderneemt? Bekijk zijn website of volg hem op zijn Instagram.

SAMENWERKING

Wij zijn een sportieve samenwerking aangegaan met voetbalvereniging TGG om de selectie en andere elftallen te begeleiden.

Het selectie-elftal heeft een Screening, Analyse en Performance meting gekregen aan het begin van het seizoen en de spelers worden gevolgd middels ons spelervolgsysteem. Hierdoor kunnen trainer, speler en therapeut inzicht krijgen in haar presteren en fitheid.

KIM BEEKMAN

Kim is vanaf deze maand weer terug van verlof! Ze is een manuele therapeut die gespecialiseerd is in schouder, lage rug, en nekklachten. Kim combineert behandelingen 
graag met oefeningen en sport zodat mensen zelf meer grip op hun klachten en preventie van klachten krijgen. Ze zal iedere maandag, dinsdag en woensdag weer voor u klaar staan. Voor meer informatie over Kim kunt u hier terecht

FEESTDAGEN

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. 

– 25 en 26 December zijn wij gesloten.
– 31 Januari zijn wij geopend tot 17:00.
– 1 Januari zijn wij gesloten.

Fijne feestdagen & een gelukkig nieuwjaar!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Wij hopen dat u hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch